Beringsgården i horsens. Beringsgaard sætter gang i omfattende renovering af 222 boliger

Nu begynder arbejdet med 157 boliger ud mod Strandpromenaden

Beringsgården i horsens

Vi ser et stort potentiale ikke mindst inden for modernisering af almene boliger. Kommunen er en organisation med stor indflydelse på de forhold, som borgerne oplever. Bebyggelsen er lige mellem den gamle bykerne og det nye bycenter omkring Grønlandsvej, der forenes i et elegant bykvarter og forstærker det bedste byen har at byde på. Bjarne Karlsen, Jannie Jacobsen og Kaj Rasmussen har sammenlagt arbejdet mere end 80 år i danske fængsler, heraf en stor del i det gamle statsfængsel i Horsens. Vi har blandt andet nogle bygninger i fem etager, hvor der er bygget altaner udenpå. Artikler fra Horsens Folkeblad 5 etagers altangangshus med 40 lejligheder Horsens Folkeblad 27.

Next

Andelsboligforening Beringsaard

Beringsgården i horsens

Havnehusene er en del af Heimstaden. Du kan også jævnligt finde attraktive huse og rækkehuse til leje i Horsens, så en familie kan finde en passende lejebolig i Horsens. De fleste lejeboliger ligger i Horsens bymidte og udbydes af både private og boligforeninger. . You must expect waiting time for the apartments.

Next

352 lejligheder til leje i Horsens kommune

Beringsgården i horsens

Heldigvis har vi allerede et nyt marked i kalenderen den 17. I 1970 tog man atter en afdeling i brug — en afdeling med 40 store 3- og 4- værelses lejligheder og med elevator, hvilket vel på dette tidspunkt var meget moderne. I området omkring midtbyen har Horsens flere parker for byens borgere. Kommunen er fyldt med liv og kreativitet, når musikere, sangere og skuespillere optræder i gader og på torve i den årlige Gadeteater Festival. For Casa er Beringsgaard-renoveringen en særdeles vigtig kontrakt, understreger adm. Vi taler om et projekt til tæt på en mia.

Next

Ledige Boliger til leje i Horsens

Beringsgården i horsens

The dwellings are located on six different addresses in town. Med en lejebolig direkte ved vandet og adgang enten til private, grønne taghaver, altaner eller terrasser, er de perfekte rammer sat. Det vil Horsens gerne vise frem Horsens er rig på oplevelser, og Horsens by har et helt middelaldercentrum med mange historiske bygninger, hvor der også er gågader med et levende shoppingmiljø. Det kan dog også blive aktuelt at genhuse nogle beboere i en af vores andre afdelinger i området, siger han. På nordsiden af Bygholm ås udløb var der i middelalderen en by med livlig handel og søfart.

Next

Fjernvarme Horsens

Beringsgården i horsens

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Du kan til hver en tid framelde dig igen. Så er det jo helt genialt, at man kan klare vinduespudsningen direkte fra liften. I kommunen ligger også byerne Brædstrup, Hovedgård, Egebjerg, Østbirk, , Lund, Hatting, Søvind og Nim. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til lejeboligerne. Her finder du 94 nye boliger direkte ved vandet og i første parket til fjord, by og havn.

Next

352 lejligheder til leje i Horsens kommune

Beringsgården i horsens

Gennem årene har Spar 2 fået mere og mere arbejde hos os, og vi anvender nu også deres Spar 2 miljøsystem en hel del. Horsens: Den omfattende renovering og ombygning af Beringsgaards afdeling 3, karreen med adresser i Marius Holst Gade, Kongensgade, Emil Møllers Gade og Konsul Jensens Gade, går i gang til sommer. Lejlighederne har gulvarme i de lyse trægulve og stilrene klinker på badeværelset. Andelsboligforeningen Beringsgaard og Horsens Andelsboligforening har sammen stiftet Bolig Horsens. Fængslet SleepIn is a hostel situated in the sick ward of the former penitentiary.

Next

Forside

Beringsgården i horsens

Horsens er omgivet af flot natur i det bakkede landskab omkring Gudenåen. En boligforening i vækst Andelsboligforeningen Beringsgaard i Horsens byder på hele 21 forskellige afdelinger - og råder dermed over hele 919 lejemål fordelt på 796 almene familieboliger, 88 ældreboliger, 22 ungdomsboliger og 13 erhvervslejemål. Arbejdet sættes i gang i juni i år og afsluttes efter planen i sommeren 2022. Alle beboere vil blive genhuset, mens deres lejlighed bliver renoveret, og de vil som udgangspunkt blive tilbudt en ny lejlighed i afdeling 3, fortæller Niels Karl Grønlund, formand for Beringsgaard. More information please call +45 21 56 54 04 Horsens Ungdomsboliger - H.

Next