Fortrudt abort. Abort er blevet en privatsag, som vi holder for os selv

Har fortrudt graviditet

Fortrudt abort

Inden for de sidste tre måneder, har jeg fået tre aborter. Oplever du en kraftigere efterreaktion? Det er tid til et nyt gæsteindlæg. Jeg har enkelte gange under min første barsel haft lyst til bare at skride fra det hele, når behovet for at få min krop og hjerne for mig selv var størst - men under anden barsel var jeg jo allerede blevet mor Store dele af Danmark har fulgt med i reality-stjernen Geggos graviditet. Selvom du er i fuld narkose, når det sker, tror jeg, hjernen et eller andet sted lagrer det, der sker. At jeg troede det var det rigtigste at gøre, og jeg lovede mig selv at jeg ikke ville bebrejde mig selv for handlingen. Hvor er det svært at leve med. Abortdebatten er blevet mere usikker og undersøgende i takt med, at etikken igen er begyndt at spille en rolle.

Next

Lotte fortryder, at hun er blevet mor: 'Der er en konstant skyldfølelse, lige meget hvad man gør'

Fortrudt abort

Ved ikke om det er så klogt at blive gravid så hurtigt efter en abort. Jeg har nu haft mine købe kasser i 6 år, og jeg må indrømme, at jeg lige siden jeg fik dem lavet et eller andet sted inderst inde har fortrudt jeg havde de lækreste små symmetriske faste bryster ever dengang Det har krævet sin kvinde at sige nej på de rigtige tidspunkter. Men en dag søgte hun den spontant i en frikirke. I dag er valget individuelt og dermed også mere ensomt. Der var pligter, pligter, pligter. Derfor frarådes kvinden at være alene under en medicinsk abort. Jeg blev gravid samme weekend som min kæreste og jeg begyndte at komme sammen officielt Men en undersøgelse, som YouGov har foretaget for Søndagsavisen, viser, at 49 procent af danskerne, der har en eller flere ekskærester i bagagen, har fortrudt, at de ikke brød forholdet noget tidligere Jeg har båret 2 børn i min mave, så jeg ved og har forståelse for hvordan en graviditet føles.

Next

Abort er blevet en privatsag, som vi holder for os selv

Fortrudt abort

Jeg sendte et billede af den positive test til ham over sms, inden han tog på arbejde og han skrev at det var fantastisk og at det eneste han kunne tænke på den dag, var at vi skulle have et lille barn sammen. Ser ingen skam i det, hvis tidspunktet ikke passer, og når det var et uheld. Ufrivillig barnløshed og dårlig fertilitet er noget mange par kæmper med i dag. Jeg kunne slet ikke overskue 2 så små børn inkl at jeg skulle færdiggøre min uddannelse! Hvad nu hvis det er skrevet af en fra Faderhuset eller andre inkarnerede abortmodstandere? Tog en test og den var fandeme positiv! I går til en fest fik jeg et blowjob af en pige som jeg synes er grim, tyk osv. Især de voksne kvinder oplever det i mange tilfælde som et eksistentielt valg, fortæller Ulla Krogager, der er rådgivningschef hos Mødrehjælpen.

Next

Lotte fortryder, at hun er blevet mor: 'Der er en konstant skyldfølelse, lige meget hvad man gør'

Fortrudt abort

Der er dog nogle faktorer, som øger risikoen for at få problemer. Læs mere om dette tilbud i den grå boks længere nede på siden. Jeg kunne ikke overskue at få et barn nu. Og derfor betyder det meget for mig, at skabe nogle smukke billeder af jeres flotte mave Hjælp, jeg har fortrudt - jeg vil ikke være mor Ordene kommer fra familiepsykolog og børneekspert Ulla Dyrløv, som blev overrumplet af mor-skabet, da hun fik sit første barn. Og da jeg havde spurgt på sygehuset om jeg ikke kunne risikere at se fosteret når jeg blødte det ud, havde jeg fået et klart nej.

Next

Abort.... fortrudt.....

Fortrudt abort

Vær opmærksom på, at personer, der udvikler en depression, kan have mulighed for at få. Ærlig talt, så aner jeg ikke hvad jeg skal sige til dig, fordi jeg tror ikke der er nogen trøstende ord der kan hjælpe, og jeg kan heller ikke rigtig sætte mig ind i din situation. Jeg har aldrig fortrudt noget så inderligt i hele mit liv. Fysiske følger efter abort Ved ethvert indgreb i organismen er der en risiko for komplikationer - også ved abort! Det er alle de sociale normer, man skal rette sig efter — f. Og babytiden med lillebror var også hård - som jeg jo godt vidste, at den ville blive. Jeanne Measom håbede, at hendes følelser ville ændre sig, når først børnene blev født. Vi har 2 store børn med 1½ års forskel og har altid sagt, at det ville jeg ikke have igen.

Next

Har fortrudt abort. Læs spørgsmål og svar i Abortliniens brevkasse.

Fortrudt abort

Min kæreste er en del ældre end mig, og har to skønne piger i forvejen, og jeg, stadig ung, og har rig mulighed for at få børn i mange år endnu. Fornuften sagde mig at vi bare ikke skulle have det 4. Mange hilsner fra et knust hjerte. Det, synes jeg, var stort af ham. Organisationen har grupper i 17 lande, herunder Danmark. De problemer der fik mig til at fravælge mit barn var midlertidige, men det er kærligheden til det barn ikke… Nu sidder jeg her, med godt og vel 8 uger til min termin og føler bare at jeg ikke fortjener at få børn. Du er velkommen til at skrive igen post abortlinien.

Next