Menstruation under p piller. Hvordan virker p

Uregelmæssig menstruation på p piller — menstruation under p

Menstruation under p piller

Hvordan virker Norethisterone i praksis? For næsten alle kvinder gælder det, at de sidste 4-6 blødninger er uregelmæssige, før blødningerne standser helt. Hej… Jeg var for et par dage siden bange for at være blevet gravid, da jeg ikke havde haft min menstruation i ca. Med målrettet medicin, vil man indtage et højere niveau af progestogen. Dette stof fremkommer allerede naturligt i alle kvinder, hvor det spiller en væsentlig rolle i menstruationscyklussen. Hvis en patient derfor oplever mindre lyst til sex, kan hun jo holde op med p-pillerne,« siger Charlotte Floridon.

Next

Blødningsforstyrrelser

Menstruation under p piller

Kvinder over 35 år som ryger bør ikke bruge p piller pga. Når du indtager pillerne, vil de stimulere slimhinden i livmoderen og dermed forhindre kroppen i at påbegynde en ny menstruationscyklus. Jeg er stor tilhænger af, at vi som kvinder tillader os at mærke vores krop og lytte til dens signaler. Doserne af hormon varierer derfor afhængigt af cyklusfasen. Hvis der er mistanke om, at du kan have celleforandringer på livmoderhalsen, henviser din læge dig til en kikkertundersøgelse hos en gynækolog. Derfor ringede jeg til vagtlægen, og han sagde at jeg bare skulle tage mine p-piller, som jeg plejer og så vente og se påsken over Hej Netdoktor. Det sikker i venstre side af maven, jeg har kvamle som om jeg skal kaste op.

Next

Blødningsforstyrrelser

Menstruation under p piller

Det kan ske at man bliver gravid selvom man er på p-piller. For jeg har tit haft kvalme på det sidste, og synes også min mave er begyndt at bule lidt ud. Men kommer ægløsningen ikke først 14 dage før første menstration? En naturlig menstruation kommer fordi der har været ægløsning, men ægget ikke er blevet befrugtet. Hvad med en 'sikker periode' efter fødslen? Er du i tvivl om dine rettigheder, så spørg din læge. Dette udsætter starten af cyklussen og dermed blødninger. Jeg var i seng med min eks kæreste 2 dage efter min sidste menstrationsdag, og vi brugte ikke kondom. P-piller er ikke kun prævention, men for alle, der ikke gider at bløde P-piller er ikke kun for dem, der har brug for prævention, eller som har smerter eller andre gener i forbindelse med deres menstruation.

Next

Kan man menstruationen på p

Menstruation under p piller

Hvis din menstruation er meget uregelmæssig, eller du slet ikke har menstruation, kan du starte på p-piller når som helst. Der er fine resultater også efter brug af p-piller. Det har i så fald været før jeg holdt øje, eller også har jeg været på p-piller. De kan også forsøges, hvis der kommer bivirkninger af kombinationspræparater. Kigger man på antallet af blodpropper i befolkningen generelt, er der hvert år 1 ud af 10. Det er for de fleste kvinder ganske ufarligt, at udskyde sin menstruation. Men selv hvis du har sex her, er det kun 20% der bliver gravide af det.

Next

Lægen om p

Menstruation under p piller

Det vil sige, at statistisk set er risikoen for blodpropper lavere, ved de p-piller du bruger nu Her på det sidste har jeg haft uregelmæssig menstruation. Her er nogle generelle oplysninger om p-pillers virkning. I hver blister er der aktive tabletter og placebopiller. Jeg er i et fast forhold og vi har sex flere gange om ugen. Når en menstruation er regelmæssig, betyder det, at der går nogenlunde lige lang tid mellem hver blødning P-piller kan også for hjælpe på smerterne for nogle, men tal også med din læge om det. Efterhånden bliver der længere og længere imellem, og du får symptomer på overgangsalderen i form af hedeture og svedudbrud. Menstruationen begynder normalt på anden- eller tredjedagen efter, den sidste p-pille er taget.

Next

Kan man menstruationen på p

Menstruation under p piller

Du kan kontakte egen læge, hvis du er urolig over dine blødningsforstyrrelser. Hvis din amning er velfungerende, og dit barn får den næring, det skal have, kan du prøve p-pillerne og se, om amningen forbliver succesfuld. Når en kvinde kommer i puberteten, får hun også menstruation. Kan man blive gravid under menstruation? Producenterne af p-pillerne udtaler sig ikke om emnet Samvirke har haft kontakt til tre af de p-pilleproducenter, der sælger p-piller på det danske marked. Med Norethisterone kan du selv bestemme, hvor længe du vil udskyde din menstruation, men du kan dog maksimum gøre det i op til to uger.

Next